Varm ltt spicy suppe er veldig godt synes jeg
Bruker du ferdig pasta og ikke hjemmelagd, som jeg har gjort her, er det gjort på en liten halvtime
Jeg brukte svinekjøttdeig til kjøttbollene , men man kan jo bruke alle typer kjøttdeig
Spe kjøttdeigen med et egg, litt salt og pepper, litt hvitløk og chili og en skvett fløte eller vann. Stekes så på pannen.
Hvitløk, chili, gulrøtter, purreløk, bacon, hønsebuljonterninger
Mens du steker kjøttbollene, koker du pasta og setter vann på koking til suppa. Ha i to hønsebuljongterninger i kraften
Stek bacon eller chorizo, hvis du ønsker det i suppen
Kutt grønnsaker. Jeg brukte gulrot, purreløk, chili og hvitløk
La alt koke noen minutter til kjøttbollene og grønnsakene er kokt. Det store grønne er bare enden på purreløken som jeg koker med i suppen for å få smaken av den, tar den ut før vi spiser
Toast lager du enkelt med å dryppe brødet i god olivenolje, jeg bruker ofte hvitløksolje og krydrer dem med litt basilikum eller oregano
Stekes på 200 grader ca 10 min. Hvis jeg har rester av loff, skjærer jeg de i skiver og fryser de så jeg har til toast eller ostesmørbred ved en senere anledning.
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Det så kjempegodt ut, takk for oppskrift!
God helg, kos deg masse <3
ingerslilleverden.blogg.no: Håper det smaker 🙂