Pitabrød med pulled pork og tzatziki

Det har nå kommet pulled pork i butikken

Dette er svinekjøtt som er kokt sousvide i mange timer

Det gjør at kjøttet blir veldig saftig

Nå har jeg sousvide sirkulator så jeg kan dampe kjøttet mitt selv, men denne gangen kjøpte jeg en pk på Rema.

Skal man lage det selv, må det planlegges.

Langtidskokt kjøtt i vakuum finnes i flere typer, både biff og lam, blant annet

Dette er en enkel rett men det er innmari godt.

Hjemmelagd tzatziki. rømme, litt majones, hvitløk, salt og pepper, bittelitt sitron(hvis man har)

Pitabrød, kjøtt, salatingredienser man selv liker

Rasp agurken

Mos den gjennom en sil for å få bort væsken

Rør sammen rømme, majones, hvitløk og krydder og ha i agurken. Kan godt trekke litt i kjøleskapet

Pulled pork stekes etter anvisning på pakken. Legges i ovn , 150 grader en halv time, i plastposen

Nydelig, karves i strimler med to gafler

Stek pitabrødene og fyll i det du ønsker.

 Nam

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg