Det har nå kommet pulled pork i butikken
Dette er svinekjøtt som er kokt sousvide i mange timer
Det gjør at kjøttet blir veldig saftig
Nå har jeg sousvide sirkulator så jeg kan dampe kjøttet mitt selv, men denne gangen kjøpte jeg en pk på Rema.
Skal man lage det selv, må det planlegges.
Langtidskokt kjøtt i vakuum finnes i flere typer, både biff og lam, blant annet
Dette er en enkel rett men det er innmari godt.
Hjemmelagd tzatziki. rømme, litt majones, hvitløk, salt og pepper, bittelitt sitron(hvis man har)
Pitabrød, kjøtt, salatingredienser man selv liker
Rasp agurken
Mos den gjennom en sil for å få bort væsken
Rør sammen rømme, majones, hvitløk og krydder og ha i agurken. Kan godt trekke litt i kjøleskapet
Pulled pork stekes etter anvisning på pakken. Legges i ovn , 150 grader en halv time, i plastposen
Nydelig, karves i strimler med to gafler
Stek pitabrødene og fyll i det du ønsker.
Nam