BLOMKÅL OG SKINKEGRATENG

Det er kanske ikke riktig å kalle det grateng for jeg har ikke egg i.

Jeg legger blomkål og skinke i en form. Jeg lager hvit saus med en hønsebuljongterning i . Tømmer sausen over og topper med ost. Inn i ovnen 200 grader 25 minutter. Kan serveres med kokte poteter.

Jeg lagde en form med poteter, paprika, squash og rødløk i tillegg for å få med litt mer grønnsaker. Settes inn i ovnen samtidig med skinkeformen.

Nysmuglet parmesan fra Italia, 12 euro pr kg og sikkert ulovlig å ha med inn til landet,så det anbefales ikke


Mat som både små og store liker.

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

10 kommentarer

Siste innlegg