INDISK LUNSJ PÅ ADVENTURE OF THE SEAS

Jeg er glad i indisk mat. En dag arrangerte de en indisk lunsj på spesialrestauranten på Adventure of the seas. Vanligvis var det italiensk mat der.

Vi måtte betale ekstra for denne lunsjen, 10 dollar pr person, tror jeg det var

Forretten var nydelig god og spennende. Indisk brød med salsa og forskjellige dip-er. Jeg hadde dog foretrekt å ha salsaeni en skål ved siden av, for brødet blir fort bløtt

Det ser ut som det var godt ja.

Sammen med brødet fikk vi servert en kake av potet og løk, indisk ost og lammekebab

Etter forretten var jeg nesten mett, men da kom hovedretten som var Tikka masala, med karripoteter, grønnsaker og ris. Kokken fortalte at det var viktig å steke krydderne i tørr panne for å få frem smakene. Hvis det ble for lite krydder, skulle man ikke ha dem i rå, men heller steke dem litt først, før man blandet de inn i maten.Krydderne blir kokt i et par timer, has i blender og etterpå blandet med kjøttet som er stekt på forhånd. Kjøttet marineres i yoghurt og krydder et par dager før det stekes.


Servert med brød til, du slette meg tid,hvor jeg ble mett. Ikke bare ble jeg mett, men jeg ble så trøtt at jeg måtte forlate desserten uspist og gå for å sove middag

Kokken demonstrerer hvordan de lager brødene

Her viser han frem krydderblandingen før og etter blender

Jeg klarte å ta bilde av dessertene og smake på dem før jeg sovnet, men dette er ikke desserter for min gane. Øverst en dessert av gulrot og underst brød i vaniljesaus med rosiner. I tillegg fikk vi en drikke til og det var Mango Lasse, sur melk med mango smak. Ikke noe for meg, men fantastisk moro og jeg nådde å bli sulten igjen til middag

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg