Poteter i ovnen 180 grader ca 35-40 min, krydres med det du liker, jeg bruker hvitløk, salt og pepper og olivenolje
Auberginer, saltes,pepres , hvitløksolje . Stekes på brett ca 10 min, så snur jeg og steker 10 min til
Løk, søtpaprika, champignon i en ovnsform
Bland inn kokte linser. De må kokes ca 20 min. Linsene kan jo droppes, men det er mye fine næringsstoffer i linser. Man kan også kutte ut potetene hvis man ønsker å kutte ned på karbohydratene. Bønner, linser og brun ris er fine ingredienser hvis man ønsker lavkarbomat
Blandes, litt olivenolje på toppen og inn i ovnen, ca 20-25 min sammen med potetene
Disse kyllingfiletene er med skinn. Jeg steker dem først med skinnsiden ned og snur dem deretter og ettersteker litt før jeg tømmer på litt vann og lar de trekke til de er gjennomkokte
Jeg lager jevnet saus med den nydelige kraften og en skvett fløte
God søndagsmiddag. Auberginer er ikke så lekre å se på, men de smaker himmelsk. Jeg blandet dem sammen med de andre grønnsakene for da trekker de smak og blir ekstra gode
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Dette så utrolig deilig ut 🙂
Jeg beundrer alle som tar av det de har, og tryller fram et supert måltid. Jeg har aldri hatt noe forhold til mat, men jeg har jo vært nødt opp gjennom årene. Har noen glansnummere som jeg stadig tyr til!
MMMMMM…. deilig, deilig.. Eg laga også slike poteter på akkurat same måte igår. Nydelig resultat. takk for tips om aubergin.. Hatt lyst å bruke det, men ikkje visst korleis lage det til. Må få variert litt meir på middagsgrønsaker. blir litt kjedelig å bruke same heile tida i kvardagen.. Denne retten såg berre nydelig ut. Herlig med bønner og linser. Takk for masse gode tips !! Tirsdagsklem til deg !
DET så deilig ut det!! Og jeg blir tatt på senga hver gang, for det kommer alltid så mye gode ting her på blogg nær lunsjtid 😀 Kylling er deilig uansett 🙂
frodith: Ja, det er godt ja:)
karenmarenmette: Tirsdagsklem tilbake og velbekomme:)
Torhild Elisabeth Granli: Jeg tror du tryller frem mye godt jeg:)
passion4lifeandtravel: Ja, det var deilig:)