FISKEGRYTE

Fiskegryte er godt

Torskefilet, løk, gulrot, purreløk, kålrot, ca 1 dl fløte, salt og pepper

Sett først på poteter til koking. Deretter kutter du grønnsakene og lar de trekke seg nesten møre, tar kun få minutter

Torskefilet kuttes i biter

 

Smelt smør, rør inn mel og spe forsiktig med kraften fra grønnsakene og en dl fløte. Ha i fisken og la den trekke noen få minutter

Bland i resten av grønnsakene og la de trekke sammen med fisken et minutt eller to, smak til med salt og pepper

Enkel og god mat

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

2 kommentarer
    1. God morgen til deg:-) Jeg er kok og synes dette er helt perfekt mat. Du bruker ferske grønnsaker og ikke noe halvfabrikat. Du fortjener virkelig skryt, så vær stolt av deg selv 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg