HVERDAGSTORTILLA

De fleste er vel vant til å bruke tortillalefser til Taco. Ofte, ihvertfall her i huset, blir det en eller to eller tre til overs. Disse hiver jeg i fryseren. Når jeg finner det for godt har jeg restetortilla.

Denne dagen hadde jeg en pk strimlet svinekjøtt, en rødløk, en paprika, en halv blomkål, 2 fedd hvitløk, salsa, ost og rømme.

Som alltid i mine matblogger oppfordrer jeg deg til å bruke det du har og det du liker. I en slik rett kan det meste brukes.

Mens du surrer kjøttet, kutter du grønnsakene

Deretter surres grønnsakene myke sammen med kjøttet,ha i et par ss tomatsalsa hvis du har, ha på lokk og la surre et par minutter

Smør rømme på lefsene hvis du føler for det

Ha på et lag fyll

Deretter en lompe og et nytt lag fyll

3 lag går fint. Noen av lompene som er frosset blir litt frynsete men dette er ikke Nm i kokkekunst, så det bryr vi oss ikke om. Vi strør ost på toppen

Gratineres 10-15 min på 200 grader

Lettvint og god middag med bruk av rester på en helt vanlig ukedag

Serveres gjerne med en grønn salat, salsa , guacamole og rømmedip

Lillasjel på facebook: www.facebook.com/Lillasjel

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

4 kommentarer

Siste innlegg