HAR DET TRAVELT MIDDAG MED BACON OG SALCHICHON OG NUDLER

Har man det travelt er dette god mat som er rask å lage, et kvarter holder nok.

Kutt bacon og surr det i pannen. Mens baconet steker kutter du pølse og sopp og hvitløk. Hvilken sort pølse du bruker og om du bruker pølse er opp til deg selv.  Her er det bare fantasien som råder, bruk det du har for hånden.  Har du ikke kjøtt, kan du bruke påleggsrester og vil du ha det vegetarisk kutter du ut proteinene. Men det er klart at pølsen og baconet er mye av smaken

Jeg brukte bacon, salchichonpølse, champignon, blomkål, hvitløk og nudler

Multitasking er fint. Mens baconet surrer, da skjærer du opp til neste trinn

Ha i hvitløk, sopp og pølse

Skjær opp blomkål og ha i en fløteskvett og litt vann

Bryt nudlene i biter og rør dem inn i sausen etterhvert som de blir myke

Nudlene og blomkålene koker noen få minutter og vips er maten ferdig

Mmmmmmmm, godt ja

Lillasjel på facebook: www.facebook.com/Lillasjel

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg