SCAMPI MED SURSØT SAUS

Scampi med sursøt saus er mat du lager mens risen koker.

Men man må nok ha litt lenger tid hvis man skal rense dem først

Ferdig rensete og kokte kan brukes, da går det jo mye fortere

Jeg har brukt ferdig saus i dag, men man kan jo lage den selv hvis man ønsker

Jeg har og latt den marinere litt først, har du det travelt, dropper du det

Ta derfor hensyn til hvor lang tid du vil bruke og så innrett deg etter det

Og som vanlig bruk de grønnsakene du selv liker

Denne svarte strekes skal skrapes bort

Noen ganger løsner den lett som her, andre ganger skraper man bare med kniven

paprika, vårløk, chili, persille,hvitløk,sitron, var det jeg hadde i dag

Jeg blander alt rått og lar det stå og trekke i kjøleskapet en stund, alt ettersom du har tid til

Så surres rekeblandingen noen få minutter i pannen så de skifter farge og grønnsakene blir litt myke

Ha i en dasj sursøt saus, hvis du ønsker, og smak til med salt og pepper

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

4 kommentarer
    1. NAMNam….. dette så virkelig snadderaktig ut. Lurer på om jeg skal ta turen ut i dag med en sjuk unge for å finne meg noe fisk 🙂
      Ha en flotters tirsdag! Klem

    2. Ååå, det så ut som en omstendig MEN veldig god rett 🙂 Jeg skal også ha sursøt her i dag.. men det er mer snakk om Uncle Bens over noe kjøtt her ;-D

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg