HAR DU RESTER AV KJØTT – BRUK DEM

Her i huset hos meg kastes sjelden rester. Det er for meg å kaste penger utav vinduet. Da vil jeg heller dra på ferie for de pengene. Derfor spiser vi rester.

Denne dagen hadde jeg tre kyllingfileter fra jeg hadde pastasalat.

http://lillasjel.blogg.no/1367336632_pastasalat_med_marine.html

Jeg hadde og tre poteter fra en dag jeg hadde Hasselback poteter

 

Og jeg hadde noen sjampignon og en purreløk

Champignon surres, strø over litt mel og spe med en skvett fløte og resten vann til en jevn saus. Kokes noen minutter til melsmaken er borte

Surr lett purreløken

Ha i kjyllingen

Potetene er ferdig delt og skal bare varmes

Nydelig restemiddag av kylling på 15 minuttter

en annen dag hadde jeg en bit kjøttpudding fra fryseren, noen kokte poteter og en boks brun saus. Boksen stod og i fryseren og heldigvis var det brun saus, for jeg merker aldri noe når jeg putter det i fryseren for jeg tror jeg husker hva det er. Det husker jeg selvsagt ikke så hva jeg tar opp er litt spennende, men denne gangen var jeg heldig

Løk og gulrot kokes sammen med makaroni, bruk kraften til å spe sausen

Erter har vi i fryseren, makaroni i skuffen

Løk, makaroni og gulrot ferdig kokt, blandes i sausen sammen med kjøtt og poteter

Deilig middag på 15 minutter

Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

8 kommentarer

Siste innlegg