PASTASALAT MED MARINERT KYLLING OG BACON

Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel

Jeg ble så inspirert etter et besøk hos Oliviers i Ålesund at jeg lagde denne pastasalaten.

Den dagen smakssansene danset i munnenn min

Den er så god at når jeg nå ser på bildene, kjenner jeg smaken i munnen og vet at det blir ikke lenge til neste gang denne blir servert hos meg

 

Ingrediensliste: 2 kyllingfileter, litt bacon, pasta etter ønske,

Dressinger: Basilikumolje, granatepleeddik, urtesalt, chili, hvitløk, salt, pepper, krydret soyaolje, sitron,basilikum

Salat:: isberg, rødløk, søtpaprika, mais, kokt egg, ost

Men som alltid, ta hva du har og lag din egen versjon:)

Kok pastaen. Jeg lagde dressingen først og så tømte jeg den over pastaen før jeg hadde i resten av ingrediensene så jeg fikk smurt pastaen skikkelig både utenpå og inni rørene

En av godsakene kjøpt på Oliviers. Jeg presset to hvitløksfedd og en liten chili, i en skål, hadde  i oljen og strødde på basilikum, skulle hatt fersk, og litt av urtesaltet jeg kjøpte der

https://www.facebook.com/OliviersCoAlesund

Ca 8 min 230 grader

Fyttirakkern, det ble snacks

Kyllingfiletene ble marinert i krydret soyaolje, paprika, pepper, sitron, olivenolje, sitron

Avkjøles, kan være litt lune, men bør ikke blandes i salaten hvis de er varme. Jeg stekte alle fem som var i pakken, men brukte kun to. De andre tre blir det middag av en annen dag:) Strø litt urtesalt på toppen

0,5 dl Dressing Basilikumolje, granatepleeddik 1 ss, litt salt, pepper, bittelitt chili og hvitløk

Økologisk mais på Rema, den var god

I tillegg hadde jeg i sprøstekt bacon og 3 hardkokte egg, og litt cheddarost og isbergsalat

Trenger jeg å si mer, de som ikke tror dette var godt ,ja de tar rett og slett feil

 

Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg