Lammelår med fløtepoteter: http://lillasjel.blogg.no/1367144072_lammelr_med_fltepoter.html
Jeg liker godt lammelår, men jeg er bltt lei av å varme restene opp i sausen, så jeg tenkte å prøve noe nytt
Jeg delte sjalottløk opp i biter, kuttet champignon i skiver og tomater i båter
Poteter ble skrellet og skåret i båter. Har man poteter man kan spise med skallet på, så slipper man å skrelle.
Olivenolje, hvitløk, salt og pepper blandes godt sammen med potet og løk og settes inn i ovnen 200 grader, 15 min
Jeg har i champignon, som jeg har surret litt i pannen, tomatene, kjøttet og fersk basilikum. Har du ikke fersk, bruk tørket eller et annet krydder du liker. Poenget er jo å lage det akkurat sånn som du selv liker det, ikke slik jeg liker det
Når jeg kjøper en fersk basilikum, bruker jeg sjelden hele planten og ofte er den så vanskelig at har du først plukket av noen blader, så blir de andre merkelig nok brune og tørker inn. Hvis jeg mistenker den i starte den prosessen, så napper jeg av alle blader og legger de i olivenolje i kjøleskapet, for da har de lang holdbarhet
Et kvarter til i ovnen eller til du kjenner at potetene er kokte
Velbekomme
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Følg Lillasjel på facebook:https://www.facebook.com/Lillasjel
Har du hatt det i dag?? Det så veldig godt ut 🙂 Her ble det bare pølser og lompe faktisk, men det har vi nesten aldri, så det var helt greit 😀
frodith: Nei ikke i dag, jeg er ikke så rask med å få ut bilder,hihi. I dag besøkte jeg min bror og jaggu det klarte jeg å komme til nystekt pizza:) Og godt var det:) Men dette var knallgodt:)