EPLEPAI MED VANILJEKREM-SUPERENKEL

250 gr hvetemel

250 smør

90 gr sukker

Eltes raskt sammen i foodprocessoren eller for hånd.

For hånd vær rask, så smøret ikke smelter

Hvis deigen blir varm, legg den i kjøleskapet litt.

Når man bruker maskin så det kun et minutt eller to, så da kan man ta deigen med en gang

Smør en form, trykk deigen ut i formen. Bruk fingrene, det er det kokker gjør:)

Smør utover en pakke Tine vaniljekrem, eller en annen sort hvis du foretrekker det

Del tre epler i skiver og fordel de i formen( tror jeg brukte 3:))

Strø på sukker

Stekes 200 grader ca 35-40 min

Fillern at jeg skulle lage innlegg om denne nå, jeg fikk så lyst på eplekake, for nam, den er så god.

Den er faktisk så god at jeg har lagd den dusinvis av ganger, helt siden jeg lærte å lage den på skolekjøkkenet på ungdomsskolen.

8 kommentarer

Siste innlegg