BURRITOS MY WAY

Jeg liker ikke å kaste mat

Å kaste mat er for meg som å kaste pengene mine i søpla

Jeg prøver derfor å ta vare på det jeg har av rester

Eksempel Tortillalefser, har jeg noen til overs etter Taco, ja da går de i fryseren

Skal jeg ha en enkel middag en dag, ja da får de se dagslyset igjen for en stakket stund

30-35 minutter


Jeg kjøper bestandig de store så jeg har litt plass å boltre meg på. Jeg har store planer om å bake de selv, men dit er jeg ikke kommet enda

Jeg surrer biffkjøtt, krydres med salt og pepper


Ta det du liker av grønnsaker, jeg har løk, champingnon, paprika,hvitløk og en chili. Det kan godt finhakkes litt mer, blir lettere å håndtere i lompen, men som vanlig så hadde jeg glemt tiden mens jeg lekte med ordene på pc-en så jeg hadde det litt travelt.

en rest tacosaus has i gryten

Lompene smøres med rømme, for de som liker det

Alt for mye fyll has på, har bare 5 lomper og her skal det ikke være noe til overs. Det ble litt vanskelig å brette de, men den utfordringen tåler vi


Ferdig innpakket og klar for ovnen

200-225 grader ca 20 min eller til du synes de ser varme nok ut, de er jo ikke rå, skal bare smelte osten

Serveres med en grønn salat til

1-2 lomper pr person

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20973108)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20973108)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

13 kommentarer

Siste innlegg