KALKUNRESTER

Mange sier de har problemer med store kalkuner, for det blir så mye igjen, og de vet ikke hvordan de skal bruke det

Jeg fryser ned kjøttet i poser, sammen med rester av kraft eller saus hvis jeg har det

Da har jeg raske middager mens risen koker

Sett ris til koking

Surr det du liker av grønnsaker, her er det purreløk, rødløk, paprika, 2 fedd hvitløk, 1 chili, en gulrot i smør til de blir myke

Rør inn et par ss mel og spe forsiktig med fløte og vann eller hvis du har kraft så er jo det toppers

La sausen koke noen få minutter før du har i kjøttet

Kjøttet varmes forsiktig i. Pass på at ikke kalkunkjøttet koker, for da blir det strengete og istykker kokt og det er ikke noe appetittelig

Småkoker et par minutter

Serveres når risen er ferdig.

Det er og godt med en grønn salat til

Tips, det er veldig godt med karri i sausen:)

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg