Jeg er jo ikke lik alle andre oppe i hodet mitt så jeg gjør litt mye rart
Når jeg er på ferie, da drar jeg med meg mat hjem
Jeg liker det så godt for da har jeg en følelse av å forlenge ferien
Når jeg lager mat med de produktene jeg har hatt med meg, ja da koser jeg meg
Her er fra turen i sommer til Italia, god olivenoje, parmesanost og parmaskinke og Salami Napoli og pasta. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte mer av denne pastaen fra Bari for den var innmari god
Mor venter spent på tur og planlegger innkjøpet
Ser dere hvor blid hun er når hun slipper løs i godtebutikken:)
Første frokost hjemme etter ferien, stekt grillost, (flybåren fra Rhodos i mai), tomater, fersk basilikum, hjemmebakt brød og parmaskinke og salami fra Napoli
Nam nam
Etter å ha oppdaget etter at vi kom frem at vi kunne ha med bare 15 kg bagasje pr person på charter, måtte vi kjøpe overvekt og skulle man først kjøpe overvekt, ja da måtte det fylles opp
Serranoskinke, Chorizo, og Sacheron
Holder dette til neste ferie da skal tro
Neste sommer blir det Spania, Portugal og Frankrike så da blir det litt mer snadder i kjøleskapet
Jeg fikk lurt meg til å ta et par bilder av denne lekre fiskedisken før jeg ble stoppet. Helledussan, tenk og hatt en sånn matbutikk her da, og med de prisene. Kjøttdisken var like lekker. Jeg tror at hvis alt klaffer så bor vi i sydligere strøk i vinterhalvåret om noen år fremover ja:)
Vel bekomme
Tank om butikkene her i Norge var slik?? Aiai…. det hadde vært noe det. Selv vi hadde det slikt på 70 og 80 tallet.
Mmm spiste nettop salami napoli på olivenbrød til lunsj.. Importert variant men veldig god likevel. Jeg drømmer om å reise til italia noen uker og bare spise meg gjennom landet:)
lykkejeger: Ja, det hadde vært toppers, jeg blir med:)
julianogmamma: Ja, jeg bor på en liten plass så vi har ikke fersk fisk en gang. Og jeg har jobbet i delikatessebutikk og vet hvor vanskelig det er økonomisk for det blir så mye svinn og det presser opp prisene enda mer