Grillparty

Jeg bruker aldri oppskrifter når jeg lager mat så det jeg legger ut på bloggen er kun ment som en inspirajon og så kan hver enkelt legge til og trekke fra alt ettersom de ønsker.

Marinert kyllingfilet

To plastposer oppi hverandre

Ha i olje, hvitløk,sitron, karri, litt chili, gastromat, pepper

Eller ditt favorittkrydder, jeg bruker ikke salte før jeg skal ha det på grillen

Snu og vend på posen så marinaden kommer til overalt og la posen hvile i kjøleskapet.

Dette er mat som kan tilberedes mange timer før det skal grilles

Jeg synes det er deilig å kunne forberede fra morgenen av og så har jeg fri helt til gjestene kommer på kvelden

 

Fylt svinefilet

Svinefilet, olje, basilikum, soltørka tomat, fetaost, gastromat, salt og pepper

I tillegg surret jeg dem med bacon men det er du ikke nødt til

Tannpirkere å feste med er fint

Jeg deler filet så den brettes ut, og banker den så den blir større før jeg har på fyllet og ruller sammen.

Pakkes i folie og legges i kjøleskapet til den skal på grillen

 

Marianns grillslidere

2 pk kjøttdeig, 2 egg, potetmel, chili, hvitløk, koriander, gastromat, sitron,  fersk ingefær(ikke på bildet), salt og pepper

Ha i det du selv liker, det er det aller viktigste:)

Jeg har food processor og kunne ikke klart meg uten:)

Ha kjøttdeig og 1,5 ts salt i processoren og kjør til en seig masse

Jeg moste i hurtigmikseren ca 3*3 cm ingefær og 2 hvitløksbåter

Ha i to egg, 1 ss potetmel, hvitløk, ingefær, litt chili(Jalapenos), koriander, litt sitron, gastromat,pepper

Form burgere/slidere

Klar for grillen, ble kjempegode

Som tilbehør hadde jeg ovnsstekte Amadinepoteter som jeg skar i båter og hadde på olje, hvitløk, litt sitron og litt chili

De satte jeg i ovnen på 200 grader en halv time før gjestene  kom

Grønnsaker

Her har jeg brukt champignonger i bunnen, så purreløk, spinat, tomat, fetaost og basilkum

I sånne former putter du dine favoritter og hiver dem på grillen

Ha det som tåler mest varme nederst

 

Alt dette lagde jeg i løpet av et par formiddagstimer

Så fikk det godgjøre seg i kjøleskapet

1,5 time før gjesten kom varmet jeg opp grillen og stekte alt, grønnsakene til slutt

Jeg har Tupperware skåler som holder alt varmt så når gjestene kommer er maten klar til servering og jeg slipper å stresse

Flere av disse har jeg fått ved å være vertinne for et tupperware party

Jeg bruker dem veldig mye for de holder maten varm

Vi var 7 til middag denne kvelden men jeg hadde jo som vanlig lagd altfor mye mat så da hadde vi rester til middag 2 dager senere i uken

Maten ble en suksess:)

Og etter maten er det klar for trim:)

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17739446)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg