Marinert laks med Ida’s rømmesalat

God middag på 30 minutt

Mariner gjerne laksen noen timer før

ca 200 gram laks per porsjon

 

Jeg er ikke så glad i ferdigmarinader for jeg liker å ha kontroll på hva som er i maten min(stort sett i hvertfall)

Derfor liker jeg å marinere selv, for det er gjort på 2 minutter

I dag brukte jeg hvitløk, jalapenos, sitron, olivenolje, pepper

Tøm alt i en dobbel plastpose, ha i laksen, knyt sammen posene og snu og vend litt.

Hvis du har tid,la den ligge og hvile i kjøleskapet noen timer.

 

 

Legges i en ildfast form med lokk,Varmluft stekeovn 175 grader, ca 20 min

Mens laksen er i ovnen, koker du poteter og lager Ida¨s rømmesalat

Nok til 4 personer

 

 

1 isberg , 2 tomater, 1 agurk og 1 eple

Rør sammen 1 boks rømme, 1 ts eddik og 1 ts sukker, litt salt og pepper

Strimle isberg, skjær tomat,agurk og eple i biter og ha i dressingen

Settes i kjøleskapet til laksen er ferdig og poteter kokt.

 

 

// <![CDATA[
var uri = ‘http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20179108)a(2109532)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(‘‘);
// ]]>

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg